La Policia Local de Cambrils estrena dos vehicles per millorar la seguretat

Els nous cotxes renoven la imatge, per adaptar-se als estàndards europeus i millorar la visibilitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Cambrils ha estrenat avui dos nous vehicles que ajudaran a millorar l’eficàcia de les patrulles i la seguretat ciutadana. Els nous vehicles policials, del model Seat Ateca, s’incorporen a la flota de la policia cambrilenca dins l’acord marc de mobilitat sostenible que ofereix l’Associació Catalana de Municipis (ACM). 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor de Protecció Ciutadana, David Chatelain, i la cap de la Policia Local, Raquel López, ha assistit avui a la recepció dels vehicles, que s’han subministrat en la modalitat rènting. Els cotxes substituiran dos vehicles antics, un dels quals havia rodat 400.000 quilòmetres. 

 

Entre les novetats, cal destacar la renovació de la imatge de la retolació dels vehicles amb un nou patró cromàtic, en la línia dels estàndards europeus per millorar la visibilitat i seguretat dels agents.  

A més, els nous cotxes tenen característiques específiques i tecnològiques per garantir la seguretat i eficàcia en les tasques diàries. Entre altres, disposen d’un panell informatiu a la part superior del pont de llum que permet donar informació a la ciutadania en casos d’accidents, emergències o controls del trànsit.