Noemí Llauradó presenta els sis primers llocs de la llista de les eleccions municipals

Llauradó ha renovat la seva confiança en els regidors i les regidores que formen part de l’actual grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Reus

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Noemí Llauradó, candidata a l’alcaldia de Reus per Esquerra Republicana de Catalunya, ha presentat, aquest matí, les persones que l’acompanyaran en els sis primers llocs de la llista de les eleccions municipals.

En aquest sentit, Llauradó ha renovat la seva confiança en els regidors i les regidores que formen part de l’actual grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Reus: Daniel Recasens, Montserrat Flores, Carles Prats, Marina Berasategui I Òscar Subirats. ‘Tinc la seguretat que puc comptar amb la seva capacitat, amb la seva vocació de servei públic, amb el seu compromís amb la ciutadania i la tinc perquè m’ho han demostrat aquests anys. I és més, sé que també s’han guanyat la confiança de molta gent de la ciutat. Són gent fiable’, ha indicat.

La candidata republicana ha explicat aquesta tria, en primer lloc, per la total confiança que té amb els companys i companyes al plenari municipal de Reus, però també per la ‘solidesa i solvència’ que han demostrat al llarg del mandat.

‘En aquest mandat, hem viscut moments molt durs com la pandèmia de Covid-19, situacions inesperades derivades de la guerra a Ucraïna on la societat reusenca ha demostrat la seva valentia i, en tots aquests moments, també he pogut comptar amb el millor de totes i cadascuna de les persones que m’acompanyen. Persones que han fet un pas endavant, que han proposat, que han reaccionat amb rapidesa, que han impulsat accions valentes, amb determinació, per donar resposta al principal dels nostres objectius: atendre les necessitats de la gent’, ha indicat Llauradó.

A continuació, la candidata reusenca ha posat èmfasi en el fet que aquest grup de persones formen part d’un projecte de llarg recorregut que ha d’assolir la transformació de la ciutat. En aquest sentit, ha manifestat: ‘Aquestes eleccions vinents serviran per fer un pas més en el nostre projecte republicà. Aquest equip ha iniciat una transformació de la ciutat, però encara queda molta feina per fer i per assolir el projecte de ciutat que estem definint, per això necessitem ser més, volem ser més regidores i regidors d’ERC a l’Ajuntament de Reus’.

Per acabar, Llauradó ha recordat que la setmana vinent tindrà lloc a Reus la conferència de ciutat en què vol presentar el seu projecte de futur per a Reus. En aquest sentit, ha convidat a tothom a assistir el dimecres, 15 de febrer, a les 19.00 hores, al Teatre Bartrina de Reus.