Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La Cursa de les Dones de Reus posa a disposició 300 dorsals més

Avatar photo
La cursa, que ja ha esgotat els 2500 dorsals inicials, posa a disposició a partir de les 12 hores d’avui, 11 d’abril, 300 dorsals més

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la 12a edició de la Cursa de les Dones de Reus, que enguany tindrà lloc el 5 de maig. La cursa, que ja ha esgotat els 2500 dorsals inicials, posa a disposició a partir de les 12 hores d’avui, 11 d’abril, 300 dorsals més. En el decurs de la presentació s’ha mostrat la samarreta d’eng uany, amb el color rosa com a protagonista com és habitual.

La Cursa de les Dones és una de les activitats esportives i solidàries més multitudinàries a la ciutat de Reus. Com en els darrers anys, tindrà sortida i arribada a la Plaça de La Llibertat i la distància a córrer serà de 5km per l’habitual circuit de les edicions anteriors.

La recaptació anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 30 anys i al Servei d’Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. L’objectiu és donar suport al malalts oncològics i als seus familiars, afavorir la educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

Per a tots aquells i aquelles que no puguin participar en la cursa, però vulguin deixar la seva aportació a la causa, s’habilitarà un any més el dorsal 0.

Inscripcions i dorsal O

Les inscripcions i aportacions al dorsal 0 es poden fer a través del web www.cursadonesreus.cat. El preu és de 12€ per participant, i dona dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança, cronometratge amb xip, premis per les guanyadores i animació de la cursa.

Recollida de dorsals

Els dorsals es podran passar a recollir pel polilleuger Alberich i Casas el divendres dia 3 de maig i el dissabte dia 4 de maig, en horari de 10h a 20h ininterrompudament. No es podran recollir el mateix dia de la cursa.

Degut a la bona rebuda que va tenir l’any passat, a l’hora de fer la recollida del dorsal es podrà deixar la signatura a la lona commemorativa de la cursa.

Activitats complementàries

Com cada any també s’ha organitzat la cursa infantil a les 10:00h. Hi podran participar nens i nenes dels 4 fins als 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Confirmen la sanció de 10.000 € a Sílvia Orriols pels seus comentaris sobre la immigració

Notícia següent

La URV desenvolupa sensors capaços de detectar atacs químics contra la població

Notícies relacionades