Ja es poden votar les propostes admeses dels II Pressupostos Participatius de Castellvell del Camp

Les persones empadronades al municipi, majors de 16 anys, podran votar una de les cinc propostes escollides fins al 20 d'octubre

L’Ajuntament de Castellvell del Camp ha fet pública les cinc propostes admeses per participar en el procés de votació dels Pressupostos Participatius 2022-23, d’entre la desena de propostes rebudes. Les votacions, que es duran a terme de l’1 al 20 d’octubre, es realitzaran de forma presencial a l’oficina d’atenció al públic de l’Ajuntament, on hi ha a disposició de la ciutadania l’urna i les butlletes per participar en la votació de les propostes. Podran participar-hi les persones empadronades, majors de 16 anys, que tan sols caldrà que presentin el DNI.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté s’ha mostrat molt satisfet per la participació registrada en aquesta segona edició: “Estem molt contents perquè s’han presentat una desena de propostes i, a més, d’àmbits molt diferents, un fet que demostra l’interès de la ciutadania per millorar el nostre poble”.

El consistori destinarà una partida de 40.000 euros, superior a la dels primers Pressupostos Participatius, que va ser de 30.000 euros.

Les cinc propostes admeses

Les propostes admeses que es poden votar són cinc: Proposta 2- Escales en un lateral del carrer de la Costa (40.000e); Proposta 5- Tumbones piscines (5.000 e); Proposta 8- Dissenyar mapa dels camins per caminar/córrer i senyalització de les rutes (40.000e); Proposta 9- Gestió d’animals sense sostre al municipi (construcció i instal·lació de gàbies, gossera i menjadors per a gossos i gats) (25.000e); i Proposta 10 – El pati de l’escola: un espai de natura per aprendre jugant i de benestar emocional (40.000e).

Aquestes propostes es van sotmetre a exposició pública, del 21 al 30 de setembre, a través de la pàgina web municipal, la plataforma eBando, xarxes socials i altres instruments.

La proposta o propostes escollides s’incorporaran als pressupostos municipals del 2023 per a la seva execució.