Gairebé una vintena d’actes per celebrar la Festa Major de Masboquera

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a tots els públics

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Festa Major de Masboquera, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, se celebrarà del 17 al 19 de novembre, en honor de la patrona del poble, Santa Isabel d’Hongria, “Santa Zabet”.

Per aquests dies, la Regidoria de Festes i el Club Esportiu de Masboquera han organitzat, amb la col·laboració  de diverses entitats locals, gairebé una vintena d’actes gratuïts, per a tots els gustos i edats.

El programa inclou: actes tradicionals com la processó amb la Banda municipal de música Clau de Vent, l’homenatge a la gent gran del poble, el correfoc amb la Colla de Diables de Vandellòs, la cercavila amb els Capgrossos de Vandellòs i els Gegantons de l’Hospitalet de l’Infant i la XXXIV Tirada de bitlles.

I també conté diverses actuacions musicals (del grup d’acordionistes Catukra, de Banda Sonora Duo, de Lo Pau de Ponts, del dj Joanet FM i d’Hugo Camboy i cia) i altres propostes destacades com la nit de monòleg amb Carlos Barreiro, un taller de serigrafia i el castell de focs artificials de fi de festa.

Més detalls, al programa d’actes que es pot consultar a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat.