Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

31FAM, Ginestà, La Fúmiga i més a la Festa Major de Sant Pere 2024

Avatar photo
Reus ha presentat la seva proposta musical de cara el juny

Reus Cultura, Barraques de Reus i La Nit de Marxa han presentat aquest dijous la programació musical de la Festa Major de Sant Pere 2024.

Les Barraques 2024 concentren una gran part dels concerts. Com a novetat, aquest any són un esdeveniment de pagament -a partir dels 16 anys- amb uns preus de 3€ el dia i 6,50 € l’abonament dels tres dies (només n’hi ha 5.000 d’aquest tipus d’entrada) que duren les Barraques.

Els organitzadors han volgut fer saber que serà un ambient per un rang més ampli d’edat: s’amplia la zona de restauració i s’habilita un espai amb taules i cadires.

Una programació amplia, per tres nits que ompliran Reus (i el Parc de la Festa) de música. Amb un tanteig previ el cap de setmana anterior, amb l’actuació de 31FAM i Lal’ba a la plaça de la Llibertat, el 15 de juny a les 23:00.

PROGRAMACIÓ BARRAQUES DE REUS

Divendres 21 (de 21:00 a 5:00 am): Ginestà, El Pony Pisador, Fescat Goes Punk i És cosa de 3

Dissabte 22 (de 20:00 a 6:00 am): El cantante del Greco, La Cosina, La Fúmiga i Senyor Oca

Diumenge 23 (de 22:00 a 6:00 am): Paula Fitzz, Mama Dousha i Amygdala

Més música a la Festa Major

El dimarts 25 de juny hi haurà tres propostes musicals:

  • Un concert vermut a les 13:00 h a La Palma, amb Trèvol
  • Un concert familiar, a les 18:30 h, a la plaça d’Anton Borrell, amb Folkids
  • I un concert i ball de gala, a les 19:00 h i a les 22:30 h, a la plaça de la Llibertat, amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal

El dimecres 26 de juny, hi haurà un altre concert vermut amb Betzuca, a les 13:00 h a La Palma, i a la nit, a partir de les 00:30 h, el concert de La Nit de fer l’Índiu a la plaça del Mercadal.

L’endemà, el dijous 27 de juny hi haurà el concert vermut, amb Sidral Brass Band, a les 13:00 h, també a la Palma, i a la nit, a les 21:30 h, el ball de gralles amb Les Antines i Canya d’Or a la plaça d’Anton Borrell, i també, el sopar de Bou i Arròs amb Joan Marcià, a partir de les 21:30 h, a la mateixa plaça d’Anton Borrell.

El divendres 28 de juny, arribarà el dia de les revetlles, amb el concert vermut i la Banda de la Festa Major, al migdia, i les orquestres Atalaya, a la plaça d’Anton Borrell (a partir de les 23:00 h); La Cosa Nostra i The Txandals, a partir de la mitja nit a la plaça de la Llibertat; amb la Nit de Marxa i, finalment, amb Petra Dance Festival, al parc de la Festa i en el que serà la revetlla electrònica d’aquest Sant Pere.

Per acabar amb la música de la Festa Major, el dia 29, hi haurà les actuacions de La Nit del Canet i Dj Nàtura, a la plaça de la Llibertat.

La Nit de Marxa

Aquesta Festa Major es podrà viure la XXXI Nit de Marxa de Reus i hi haurà una programació especial que s’inclou en la cloenda de les activitats que ha programat el Reggus amb motiu del seu 30è aniversari.

Els grups programats són Adala, Ranking Joe i Prince Alla.

La Nit de Marxa serà el divendres 28 de juny, a partir de les 23:00 h, al Parc de Mas Iglesias, i tots els concerts són gratuïts.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Gastronomia, tastets i música: Torna la Fira de l’Oliva de Terrassa

Notícia següent
Aeroport

Gemma Badia: “No es pot creuar aquesta línia vermella”

Notícies relacionades