Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

ERC Cambrils diu que el projecte del senyor Klein és un fracàs

Avatar photo

El partit exigeix un canvi de rumb per al bé de les cambrilenques i cambrilencs

Des d’ERC, han volgut recordar que durant el mandat anterior, els tres regidors que acompanyaven al Sr. Klein al Grup Municipal d’Esquerra el van abandonar per a passar a ser regidors no adscrits. “Aquest mandat és el Sr. Enric Daza, primer tinent d’alcalde i mà dreta de l’alcalde, qui abandona el vaixell pocs mesos abans de les pròximes eleccions per encetar un projecte polític personal.”

El grup parla d’una manca de lideratge que es trasllada també al govern municipal, on manquen les idees clares de les línies d’actuació. També d’un govern sorgit d’una moció de censura que no ha fet més que aplicar una política totalment continuista sense aportar cap idea nova: ni per Cambrils ni per la ciutadania.

Tracten d’una crisi interna de govern el pas que ha fet el Sr. Daza, ja que, han volgut centrar tota la seva acció de mandat, en l’execució de les obres de la Rambla Jaume I i av. de l’Esport, gestionades per la regidoria que ocupava el fins ara regidor d’Urbanisme i Obra Pública.

“El Sr. Klein i el seu govern de coalició, han centrat la seva acció en l’execució d’unes obres que ja estaven projectades, licitades i dotades econòmicament pel govern d’ERC.”

Unes obres totalment necessàries, però que l’equip de govern, amb el Sr. Daza al capdavant de la regidoria d’urbanisme, no han sabut gestionar de la manera adequada, amb afectacions innecessàries als veïns, mesos d’endarreriments i un sobrecost d’1 M€ per la butxaca de les cambrilenques i els cambrilencs, critiquen des d’Esquerra Republicana Camrbils.

“Davant aquest escenari, ens trobem ara, que el Sr. Daza, un dels promotors protagonistes de la moció de censura que va apartar de l’alcaldia a ERC i a Junts com a soci de govern, anuncia la seva presentació com a cap de llista d’aquest mateix partit, en un exercici d’incoherència absoluta. Amb el pas a regidor no adscrit ocuparà cadira al costat del grup municipal a qui va apartar del govern i el govern municipal quedarà en minoria amb tan sols 10 dels 21 regidors del Ple Municipal.”

El partit exigeix un canvi de rumb per al bé de les cambrilenques i cambrilencs i afrontar aquests darrers mesos de mandat amb garanties davant una nova temporada turística que es preveu sigui molt intensa i beneficiosa per Cambrils i la seva ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − one =

Notícia anterior

Publicades les bases del concurs del disseny del cartell de la Firagost 2023

Notícia següent

Manresa inverteix 300.000 € pels sostres laterals de l’Auditori Sant Francesc

Notícies relacionades