Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

ERC Cambrils demana una millor gestió de l’Avinguda de l’Esport

Avatar photo

Les obres de l'avinguda de l'Esport, que ja haurien d'estar acabades, es troben aturades per dues torres d'alta tensió situades al mig del traçat

El grup municipal d’ERC a Cambrils ha denunciat la paralització de les obres de l’avinguda de l’Esport, una via estratègica per al futur de la mobilitat a la ciutat que ha de connectar tot el nord del municipi amb l’estació de trens i la sortida a l’A7 i l’AP-7 sense haver de travessar el nucli antic.

 

El partit republicà, que en les pròximes eleccions municipals del mes de maig tornarà a estar encapçalat per Camí Mendoza, considera que l’actual govern no ha estat a l’altura de les circumstàncies, i acusa l’exregidor d’Urbanisme, Enric Daza, d’abandonar el govern i deixar-lo en minoria per presentar-se a la llista de Junts el pròxim mes de maig.

 

Cal recordar que l’avinguda de l’Esport, que actualment té les obres paralitzades per la problemàtica de les dues torres d’alta tensió que estan situades al bell mig del traçat, havia d’haver quedat enllestida en un període d’entre 3 i 8 mesos.

 

L’avinguda de l’Esport té l’objectiu d’alliberar el nucli antic de Cambrils de trànsit rodat, ja que permetrà unir la zona esportiva i l’estació de tren amb el polígon industrial de Belianes, així com amb la sortida a l’AP-7 i l’A-7 per la carretera de Montbrió.

 

Comunicat d’ERC Cambrils

L’avinguda de l’esport és el pol d’una planificació estratègica de la zona esportiva, entorn l’estació ferroviària, l’avinguda Charles Darwin i la recentment acabada rotonda de la carretera de Montbrió. La importància d’aquesta avinguda és acabar de connectar tota una zona que ha de permetre avançar Cambrils cap a una transformació verda de la vila a través de la descongestió del barri antic.

Una transformació cap a la qual no estem podent arribar a causa de la nefasta gestió del Sr. Enric Daza; qui ha sigut regidor d’urbanisme fins fa pocs dies, abans de deixar el seu govern en minoria per anar-se’n a Junts, cara les eleccions municipals.

Una gestió deficient, per part del Sr. Daza i tot l’equip de govern liderat pel Sr. Oliver Klein, que afecten l’eficiència i temporització d’aquestes obres de l’avinguda. Havia d’estar acabada en tan sols tres/vuit mesos, i portem quasi un any arrossegant la finalització d’una avinguda que, ara mateix, està aturada per la problemàtica amb dues torres d’alta tensió: un fet absolutament previsible, perquè les torres hi són des de sempre, que se suma a una mala execució de la planificació d’obres.

Tenir una avinguda d’aquestes característiques aturada és nefast, pel dia a dia de les cambrilenques i els cambrilencs i, a les portes de Setmana Santa. Un fet que accentua la mala gestió perquè esdeveniments de turisme esportiu com el del Mundialito, el torneig internacional de futbol que se celebra al complex esportiu, veuran afectat l’accés i mobilitat tenint l’avinguda inaccessible i en un estat impracticable.

És irònic, si mirem enrere, pensar que quan estàvem al capdavant de l’Ajuntament vam demanar que s’agilitzés la rotonda de la carretera de Montbrió perquè estigués acabada juntament amb l’avinguda de l’esport, i ara tenim rotonda, però dues torres d’alta tensió i una nefasta gestió del Sr. Daza i el seu exequip de govern tenen l’avinguda aturada, fins no sabem quan.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × five =

Notícia anterior

La Policia Local de Mataró posa en marxa el servei de cita prèvia

Notícia següent

La Canonja lliura el Xec Nadó als infants nascuts al 2022

Notícies relacionades