Dissabte, 19 d'abril de 2025
És notícia

La cuina cambrilenca es promociona a la inauguració del Gastronomika

Avatar photo
El xef Sergi Palacín i el seu equip del restaurant Hiu van ser els escollits per representar la gastronomia de Cambrils
Sergi Palacín

La cuina cambrilenca es va poder degustar a la festa d’inauguració de la 26a edició de San Sebastián Gastronomika al Palacio Miramar, el passat dilluns, 7 d’octubre, de la mà del xef Sergi Palacín i el seu equip de restaurant Hiu, format per Marc Massagué i Joel Cayancela.

A sopar d’inauguració, els cuiners cambrilencs van preparar unes cassoletes de “sardina fumada amb textures de blat de moro” i unes “cloïsses marineres thai”. Amb aquesta participació en l’esdeveniment gastronòmic més important en l’àmbit mundial, una vegada més Cambrils es consolida com a referent culinari a la Costa Daurada.

El Patronat de Turisme de Cambrils era un dels patrocinadors oficials de l’esdeveniment, al qual van assistir nombrosos xefs de la talla de Joan Roca, així com professionals i periodistes de tot Espanya i del món.

Gràcies al córner promocional que la destinació disposava a una de les sales del Palacio Miramar, Cambrils ha pogut donar a conèixer la seva cuina a tots els assistents professionals del món de la gastronomia.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha manifestat la seva satisfacció per participar en aquest sopar tan prestigiós “que ens dona una altra oportunitat de promocionar-nos i mostrar la nostra cuina i el producte gastronòmic local en els principals esdeveniments gastronòmics de l’estat, que ens donen notorietat i posicionament de mercat”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
camió

Aparatós accident d’un camió de brossa a l’AP7, segon en poques hores

Notícia següent
zadie smith

Zadie Smith presenta ‘La impostura’: una novel·la cèlebre que explora les contradiccions de l’Anglaterra victoriana i la seva relació amb el present

Notícies relacionades