Castellvell del Camp ja té guanyadora dels II Pressupostos Participatius

La proposta guanyadora, valorada en 40.000 euros, s'incorporarà als pressupostos de l'any 2023

El passat dilluns 24 d’octubre, la Comissió Tècnica dels Pressupostos Participatius 2022-2023 de l’Ajuntament de Castellvell del Camp es va reunir per procedir a l’obertura de l’urna amb les votacions de les cinc propostes admeses i al recompte dels vots.

La proposta guanyadora va ser la número 10, “El pati de l’escola: un espai de natura per aprendre jugant i de benestar emocional”, que va obtenir 74 vots sobre un total de 195.

La proposta preveu l’adequació de les zones d’esbarjo de l’escola amb la creació de zones verdes i elements naturals, així com la creació d’una zona tipus àgora.

Pel que fa a la resta de propostes admeses, van obtenir les següents votacions: Gestió d’animals sense sostre al municipi (63 vots); Dissenyar un mapa de camins per caminar/córrer i senyalització de rutes (45 vots); Posar escales en un lateral del carrer de la Costa (9 vots); i Gandules a les piscines (3 vots).

La proposta guanyadora, valorada en 40.000 euros, s’incorporarà als pressupostos de l’any 2023 per la seva execució.

En cas que que el cost del projecte no arribi als 40.000 euros establerts, però el sobrant no sigui suficient per assumir la proposta immediatament següent, serà la Comissió d’Impuls i Seguiment qui estudiarà i valorarà el cas en qüestió i prendrà una decisió motivada.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, ha destacat la participació registrada en aquesta segona edició i la implicació dels veïns i les veïnes en les votacions: “Estem molt satisfets perquè enguany s’han presentat una desena de propostes i per les 195 votacions rebudes, que representa un èxit de participació per a un municipi com el nostre”.