Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

L’Escola de Música de Cambrils ofereix nous tallers de música en família aquesta tardor

Avatar photo

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha programat per aquesta tardor una nova tanda de Tallers de Música en Família per a infants d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats d’una persona adulta, preferiblement la mare o el pare.  

Els tallers, impartits per la professora Toti Bolart, s’oferiran els dilluns a la tarda de 16:15 a 17:15 hores a l’Escola de Música (passeig Albert, s/n) i constaran de 6 sessions setmanals per cada grup. El 2 d’octubre començarà el taller adreçat al grup de famílies amb infants que ja caminen amb seguretat i el 13 de novembre s’iniciaran les sessions orientades a infants que no caminen.   

Les inscripcions pels tallers de primavera ja estan obertes al següent enllaç: https://emmcambrils.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts?c=1. Per a més informació es pot contactar amb l’EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l’horari d’atenció telefònica és de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores).  

Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles, jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el seu vincle afectiu.  

L’etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional. 

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l’activitat docent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils per obrir espais de confluència amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu de primer ordre, donar a conèixer els ensenyaments que s’imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general. L’escola també ofereix concerts i xerrades i promou iniciatives adreçades a altres col·lectius com la gent gran.   

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 + seven =

Notícia anterior

La URV dona la benvinguda als estudiants

Notícia següent

Un home és apunyalat només sortir de la seva feina

Notícies relacionades