Demà es dóna el tret de sortida a la 1a edició del Samà Slow Market

El jardí històric Parc Samà de Cambrils acull un esdeveniment que oferirà el millor de l'oferta comercial del municipi en un ambient tranquil i relaxat

Parc Samà de Cambrils. Foto CEDIDA

El jardí històric Parc Samà de Cambrils obre demà la primera edició del Samà Slow Market, un esdeveniment que oferirà el millor de l’oferta comercial de Cambrils en un ambient tranquil i relaxat. Una experiència de ‘shopping’ sense presses en les 14 hectàrees de jardí romàntic de Cambrils entre parades d’artesania, flors, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura o fotografia, amb prop de 30 comerciants i artistes locals.

El Samà Slow Market obrirà les seves portes demà divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 en l’horari convencional d’obertura del Parc -de 10 a 14 hores i de 17 a 20-, i en una franja horària especial de 20 a 22 hores divendres i diumenge, i de 20 a 24 hores el dissabte. Amb l’objectiu de controlar l’aforament, les entrades per aquest horari nocturn solament es poden comprar online a www.parcsama.es.

Durant tot el dia, els assistents podran gaudir del parc i les compres; al capvespre s’ha programat una oferta lúdica i cultural itinerant i un foodtruck. El divendres 7, el grup ‘Som‘ es mourà pels jardins cantant boleros a partir de les 20 hores; dissabte a les 22,30 farà el mateix la l aranga ‘Bandsonats‘, omplint els racons del Samà de música,
alegria i les àries d’una soprano. Finalment, diumenge arriba el torn dels trucs del mag Santos.

La filosofia diferencial de l’esdeveniment rau en la creació d’un ambient atractiu i diferent on productes i comerciants locals es troben amb els seus clients en un jardí espectacular que treballa per recuperar el seu esplendor. Una nova experiència que trenca la rigidesa de l’oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense estrès, en plena comunió amb la natura.

En aquest sentit, la primera edició està enfocada a divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’Organització de Nacions Unides com a part de la seva Agenda 2030. El Samà Slow Market se centra aquest any en mostrar la importància del consum i la producció sostenibles. El parc alberga el laberint dels ODS amb 17 pistes / preguntes (una per cada objectiu) que els visitants han de respondre durant el recorregut.