Cambrils recupera 2 anys després la Revetlla Jove de Cap d’Any

La festa se celebrarà des de la 1 de la matinada fins a les 7 del matí de l'1 de gener a l'Ateneu Juvenil

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Revetlla Jove de Cap d’Any de Cambrils estrenarà el 2023 amb el grup de versions The Walkmans Cover Band i els DJs cambrilencs Wateque Sound i Cornelius. Les entrades anticipades es poden comprar a partir de dilluns 5 de desembre al Palau d’Esports i a l’Ateneu Juvenil a un preu de 7 euros o a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment per 12 euros.

La festa, organitzada pel Departament de Joventut i l’associació juvenil Mollal’s, se celebrarà des de la 1 de la matinada fins a les 7 del matí  (obertura de portes a les 24:30 hores). En la línia dels últims esdeveniments festius, la revetlla comptarà amb un Punt Lila per prevenir i atendre les possibles actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en aquest espai d’oci.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha celebrat que després d’aquests dos anys de pandèmia s’hagi pogut recuperar la revetlla perquè les persones joves de Cambrils tinguin una oferta local assequible sense haver d’agafar transport, evitant així els riscos de la mobilitat en una nit com la de Cap d’Any. La regidora també ha destacat la instal·lació del Punt Lila durant tota la nit, ja que la sensibilització i la prevenció és fonamental per promoure espais lliures de masclisme i LGTBIfòbia.

The Walkmans és una banda de versions que repassa la música pop/rock nacional i internacional que va des dels clàssics dels 60 fins als hits més actuals. Un repertori variat de les cançons més conegudes de grups tan consagrats com The Beatles, M-Clan, Coldplay, David Bowie, El último de la fila, Oasis, Pereza, Fito&Fitipaldis, The Weekend, i molts més.