Dimarts, 19 de març de 2024
És notícia

Cambrils reconeix els jugadors benjamins del Club de Futbol Sala Laguna

Avatar photo

L'equip es va proclamar campió de la SuperCopa de Catalunya de Clubs al mes de febrer a Balaguer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament, va oferir ahir dimarts una recepció a l’equip benjamí del Club de Futbol Sala Laguna, que aquesta temporada ha aconseguit el títol de campió de la SuperCopa de Catalunya de Clubs.

L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va comptar l’assistència de familiars i amistats que van voler acompanyar els campions en un dia especial, i va consistir en els parlaments de l’alcalde i la presidenta del club, Yesica Laguna, i el lliurament dels diplomes als jugadors i entrenadors de l’equip benjamí.

El torneig de la SuperCopa de Catalunya de Clubs es va celebrar a Balaguer durant el cap de setmana del 25 i 26 de febrer. Van ser dos dies intensos de competició (el dissabte de 9 a 21 hores i el diumenge de 9 a 16 hores) amb quaranta equips participants de les diferents categories.

En la categoria benjamí, el Club de Futbol Sala Laguna es va proclamar campió, amb el club de La Garriga Vermell com a  subcampió, el Futsal Dante B tercer i La Garriga Blanc en quart lloc