L’Ajuntament de Cambrils reconeix la tasca del Club Muay Thai i Boxa Cambrils

Avatar photo

L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar diplomes al mèrit a més d’una trentena d’esportistes d’aquesta entitat nascuda el 2017

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos van rebre a la Sala de Plens de l’Ajuntament més d’una trentena de membres del Club de Muaythai i Boxa Cambrils el passat dimarts, 28 de març. L’acte va ser un reconeixement a la tasca feta per l’entitat cambrilenca, que actualment compta amb uns 60 esportistes d’entre 6 i 65 anys.  

La recepció va consistir en els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Salvador Gaya; el lliurament de diplomes al mèrit esportiu i obsequis de record als i les esportistes, i la realització d’una fotografia de grup amb les autoritats assistents.    

El president del club va explicar que l’objectiu de l’entitat cambrilenca és “fomentar el noble art de la boxa i del Muaythai entre els més joves” i va lamentar els estigmes que arrossega aquest esport perquè no es coneix prou.  

El Club de Muay Thai i Boxa Cambrils va néixer el 2017 i porta a terme els entrenaments a les instal·lacions de la pista d’atletisme, on s’imparteixen classes de Boxa i Muay thai infantil, Muay Thai juvenil i Boxa per a adults. Es tracta d’un club federat i registrat que s’ha convertit en un punt de trobada per a la pràctica d’aquests esports en un ambient agradable que genera energia positiva.  

Des de la seva creació, el club ha participat en campionats i vetllades tant de Boxa, Muay Thai com de Kick Boxing. Cal destacar que el passat juliol el club va organitzar el primer Torneig Vila de Cambrils de Boxa Olímpica al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. Actualment, també estan coneixent aquest esport molts joves que no combaten i que només es formen en la tècnica. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

PS SDP + aposta per reduir la dependència energètica

Notícia següent

Es presenta el projecte de millora del casc antic de Ribes

Notícies relacionades