Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

La Fira i el comerç cambrilenc potencien la proximitat amb ‘Protagonistes per un dia’

Avatar photo

En la 2a edició de la campanya se sortejaran tres vals infinits i 50 tiquets triples de les Firetes i 5 entrades dobles de PortAventura i Ferrari Land

El comerç de Cambrils i la Fira Multisectorial uneixen forces per fomentar el comerç de proximitat en les setmanes prèvies a la 64a edició de la fira. Després de l’èxit de l’any passat, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils torna a apostar per la campanya ‘Protagonistes per un dia’, en col·laboració amb la Unió de Botiguers de Cambrils, Vilacentre i Xarxa al Port.  

L’objectiu és premiar el consum en els comerços del municipi, a canvi d’un sorteig d’entrades per les atraccions i firetes que s’instal·laran a Cambrils durant els dies de la Fira Multisectorial, entre el 2 i el 4 de juny de 2022, i de 5 entrades dobles per a PortAventura Park i Ferrari Land. 

Entre el 28 d’abril i el 30 de maig, amb una despesa mínima de 10 euros en qualsevol dels comerços adherits a la campanya, els compradors obtindran una butlleta, que s’haurà de grapar juntament amb el tiquet de compra i dipositar-la en qualsevol de les urnes que es distribuiran pel municipi. Les urnes es trobaran al Mercat de la Vila i a la Torre del Llimó.   

En total se sortejaran tres vals personals i intransferibles ‘Passi VIP per un dia!’, que podran gaudir infants i joves d’entre els 3 i els 16 anys. Cada val servirà perquè durant un dia -divendres, dissabte o diumenge- la persona guanyadora pugui pujar tants cops com vulgui i en totes les atraccions que desitgi de l’espai de Firetes. A més, també se sortejaran 50 tiquets triples. Aquest espai tradicional de la Fira obrirà les portes el dijous, 1 de juny, a les 17.30 hores, i fins a la nit es podrà gaudir d’una promoció de 2×1.  

Per altra banda, i gràcies a la col·laboració amb PortAventura World, se sortejaran 5 entrades dobles per accedir el mateix dia a PortAventura Park i Ferrari Land. La campanya s’allargarà entre els dies 21 d’abril i 30 de maig. Les persones guanyadores s’anunciaran a través dels perfils de xarxes socials de la Fira, a Instagram (@fira_cambrils), Facebook (La Fira de Cambrils) i Twitter (@FiraCambrils), i també rebran la comunicació per telèfon per part de Promoció Econòmica.  

L’objectiu d’aquesta acció és la de potenciar el comerç de proximitat en les setmanes prèvies a la 64a edició de la Fira Multisectorial, que tindrà lloc entre els dies 2 i 4 de juny. El programa complert de la Fira, així com la resta de novetats quant a espais, actes i activitats, s’anunciarà en les pròximes setmanes.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 1 =

Notícia anterior

Berga celebrarà la festa de Sant Marc amb la xocolatada a Queralt i un concert amb Lildami

Notícia següent

En Comú Podem vol diginificar la protectora d’animals i recuperar la platja per gossos

Notícies relacionades