Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Cambrils participa en un fòrum de treball de Saborea a Saragossa

Avatar photo
L’objectiu de la reunió és informar, debatre i posar en marxa projectes del pla d’accions del 2024

El Patronat de Turisme de Cambrils participa en el Fòrum de Treball que Saborea Espanya està celebrant aquests dies 26 i 27 de febrer a Saragossa. L’objectiu d’aquesta reunió és informar, debatre i posar en marxa projectes del pla d’accions del 2024 per promocionar el turisme gastronòmic.

El fòrum ha comptat amb la presència de 20 de les 27 destinacions que conformen l’associació i ha servit per tractar temes com la comunicació innovadora, properes campanyes promocionals de Saborea, el Dia Mundial de la Tapa, els programes de formació online, tallers experiencials, la promoció internacional i els esdeveniments en destinacions.

Cal destacar que Cambrils va ser una de les cinc destinacions gastronòmiques fundadores de la Asociación Española de Destinos Gastronómicos l’any 2009 i és membre del comitè executiu. Cambrils continua apostant i segueix al capdavant de l’Associació perquè ha estat sempre un trampolí per a la promoció nacional i internacional del municipi, que aporta coneixement i alhora visibilitat en el sector de la gastronomia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Auditori de Pineda es suma al repte de “Cap Butaca Buida”

Notícia següent

Arriba el 9è Curs de Pediatria Pràctica a firaReus

Notícies relacionades