Mont-roig tindrà toc de queda

Pla general de Mont-roig del Camp. Foto CEDIDA

La Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19 ha aprovat prorrogar durant 14 dies més les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre i ha actualitzat la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat nocturna.

La nova llista inclou tres municipis més de la província de Tarragona: El Vendrell, Cunit i Mont-roig del Camp. La llista de municipis estarà en vigor a partir de divendres 7. Per tant, els municipis afectats a Tarragona són Amposta, Calafell, Cambrils, Cunit, El Vendrell, Deltebre, Mont-roig del Camp, Reus, Salou, Sant Carles de la Ràpita, Tarragona, Torredembarra, Tortosa, Valls, Vila-seca, la Canonja i Sant Jaume d’Enveja.

Per tant, les mesures que estaven en vigor fins al 7 de gener es prorroguen fins al dia 21. La restricció de la mobilitat nocturna es vol continuar aplicant d’1 de la matinada a 6 del matí als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants.

Les mesures, que fins ara estaven en vigor fins al 7 de gener, s’han prorrogat fins al dia 21. La restricció de la mobilitat nocturna es vol continuar aplicant d’1 de la matinada a 6 del matí als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants.