Els Bons Cambrils ja es poden utilitzar a més de 90 establiments

Els comerços, serveis i restaurants de Cambrils continuen adherint-se a la campanya impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de Cambrils  

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Bar de CambrilsFoto: Ajuntament de Cambrils

Des d’avui, els Bons Cambrils ja es poden descarregar mitjançant la web i es podran utilitzar a més de 90 establiments de la ciutat. La llista d’empreses adherides segueix creixent aquests dies amb noves incorporacions de comerços i restaurants que encara es poden registrar a aquesta primera edició dels Bons Cambrils.  

Totes les persones majors de 18 anys que ho desitgin poden obtenir 20 euros de descompte, repartits en 4 Bons de 5 euros cadascun per gastar en empreses cambrilenques de diferents sectors econòmics. Els Bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que es sol·licitin i caldrà mostrar-los a l’establiment.  

Cada Bo es podrà gaudir per una compra mínima de 15 euros. És a dir, un Bo es podrà bescanviar per a una compra mínima de 15 euros, 2 Bons per a una compra mínima de 30 euros, 3 Bons per a una compra mínima de 45 euros i 4 Bons per a una compra mínima de 60 euros.  

La iniciativa està impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus, amb l’objectiu de dinamitzar els sectors del comerç, dels serveis i de la restauració, per tal de fer front a les conseqüències de la crisi generada per la pandèmia. 

Des del passat 19 d’abril, els negocis que compleixen els requisits establerts, sense necessitat de pertànyer a cap associació comercial, es poden registrar amb les seves dades al web i un cop validats apareixen a la llista d’establiments adherits de la campanya.  

Entre el 3 i el 31 de maig els negocis adherits aplicaran els descomptes als seus clients, de manera immediata, en el moment de la compra. Posteriorment, els establiments rebran l’import dels Bons justificats. La Cambra de Comerç de Reus serà l’encarregada de comprovar les justificacions dels Bons i gestionar el pagament als establiments per transferència bancària.  

En aquesta primera edició, s’han destinat 100.000 euros a la campanya, que s’espera que generi un impacte econòmic directe d’un mínim de 300.000 euros. El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha afirmat que la iniciativa ha tingut molt bona acollida entre les empreses de Cambrils, que estan molt esperançades en aquesta campanya de l’Ajuntament per ajudar en la recuperació econòmica del sector.