Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

El 4 de juny tindrà lloc la XXVI edició de la Caminada Reus-Prades-Reus

Avatar photo

La sortida està programada a les 7 hores de les Piscines Municipals de Reus

El proper diumenge 4 de juny de 2023 tindrà lloc la XXVI Caminada de Reus-Prades-Reus, organitzada per l’Associació Excursionista Catalunya de Reus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports i Reus Esports i Lleure.

Amb un recorregut de 54,8 km i un desnivell acumulat de 2.950 m, aquesta cursa forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència. Per aquells participants que vulguin fer un recorregut menys exigent s’ha preparat “La Curta”, una variant de 35 km que pujarà fins a la Mussara.

La sortida està programada a les 7 hores de les Piscines Municipals de Reus, Carrer C/ Doctor Ferran 50, Reus. La prova està pensada per fer-la en un termini mitjà de 12,30 hores amb un ritme de marxador normal, tot i que cada any el primer participant, que ho fa corrent, acostuma a arribar abans de les 12 del migdia. Els darrers participants solen arribar a les 21 hores. Els darrers anys s’ha arribat a quasi 1000 participants la qual cosa fa que sigui tota una referència en les caminades del nostre voltant.

 

La participació està limitada a un mínim de 15 anys d’edat i sense límit per la màxima edat, havent-hi participants arribats a Reus que superen els 70 anys. Més d’un 85% dels participants que surten de Reus arriben a completar la prova, els que abandonen ho acostumen a fer a Prades on queden amb les amistats per dinar.

Inscripcions

Les inscripcions, amb un preu que oscil.la entre 16 € (socis de l’entitat federats) fins a un màxim de 34 € (no socis no federats) ja estan obertes al web a RockTheSport | REUS-PRADES-REUS | 2023 | Reus Tarragona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El pròxim dilluns, 29 de maig, es posa en marxa el programa ‘Estudiem de Nit’

Notícia següent

L’Ajuntament de Blanes celebra dijous el darrer ple ordinari de l’actual mandat

Notícies relacionades