Valls tindrà mercat de Nadal amb mesures de seguretat i restriccions

Es durà a terme el dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre del 2020. No hi haurà exposició d'aus ni capons

Els propers dies 12 i 13 de desembre Valls  reviurà un Mercat de Nadal diferent però no per això menys lluït que d’altres anys.  Degut a la situació actual que estem vivint enguany no hi haurà Fira de Capons  ni Aviram i per tant no podrem reviure la tradició dels pollastres, galls dindi, oques  i capons vius, posats en plena plaça del Blat. El que si que podrem trobar serà tot  tipus d’expositors amb motius nadalencs: arbres i verd, figures de pessebre, vins  i caves, torrons, mel i dolços, tions, objectes ornamentals… i tot el que és adient i  necessari per a les festes nadalenques. 

 

A causa de la Covid-19, el mercat ocuparà un espai més ampli i perimetral, i  comptarà amb totes les mesures de seguretat. L’escenari principal serà la plaça del  Pati i els seus carrers adjacents. Els expositors s’estendran pel centre de la ciutat  ocupant la plaça del Blat i els carrers de la Cort, Jaume Huguet i Jaume Mercadé,  i com a novetat també hi haurà parades al carrer Teatre.

 

Serà obligatori l’ús de  la mascareta tant pels paradistes com pels visitants; hi haurà d’haver una  distància de 2 metres entre expositors. Enguany també s’aposta pels  informadors, persones voluntàries que informaran de les mesures COVID  segons la situació sanitària vigent.

 

El Mercat de Nadal restarà obert, el dissabte dia 12 i el diumenge dia 13, de les  deu del matí a les nou del vespre (diumenge fins a les vuit del vespre), i estem  segurs que tot i l’atípica situació que estem vivint, els carrers i places de la ciutat  s’ompliran d’ornaments nadalencs. 

 

Els expositors interessats en assistir al Mercat de Nadal poden fer les  inscripcions a la Cambra de Comerç fins el 4 de desembre. Les inscripcions  poden fer-se a valls@cambravalls.com o trucant al 977600909. 

 

El mercat és coordinat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la  col·laboració de l’Ajuntament de Valls i Comerç de Valls