La cantautora Montse Castellà portarà les seves cançons al Mas de Forès d’Alcover

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Montse Castellà. Imatge cedida per l'Ajuntament d'Alcover

La cantautora ebrenca presenta Salicòrnia a Alcover, aquest divendres 9 de juliol a les 22h al Mas de Forès. El seu 5è disc inclou 12 noves cançons, entre les quals un duet amb Lluís Llach (“Vull”) i una versió al català d’un tema de Joan Baez (“Rovell i diamants”).

Després d’haver col·laborat amb Txarango i Paco Ibáñez al seu anterior treball, l’activista tortosina torna amb el que és el seu millor disc fins ara.

La salicòrnia és una planta de poc més d’un pam que es troba a zones costaneres i als màrgens dels aiguamolls i que creix de manera espontània i constant, com les melodies.

Resistent a la sal i arrelada a la terra, defensa el litoral Mediterrani amb les seues raïls i fa de protecció́ natural de les platges davant dels temporals marítims. En estes situacions difícils, de vegades es troba sola i desemparada, com los humans davant la vida.

Les cançons d’aquest disc són com la planta salicòrnia: alegres, valentes, guaridores, intrèpides i resilients i estan fetes sense pressa, com un esmorzar de diumenge, com lo creixement d’una planta. La música com a última trinxera. La cultura com a eina de transformació social, com a línia de defensa. Són cançons de llum, llibertat i somriures. Històries quotidianes que vos emocionaran. Salicòrnia: un cor dolç i salvatge que us bombejarà rius de vida. Bateguem junts?
 
Pugem a peu!

Si us ve de gust, es realitzarà la sortida a peu des de l’església Vella a les 20:30h i a l’arribar a Mas de Forès, sopar de motxilla. La tornada es fa enmig de la nit, porta la teva llanterna!

L’acte és gratuït però és necessària la inscripció prèvia a www.alcover.catconventarts.cat