Els teatres de Valls ajornen l’espectacle “Vaig ser pròsper”

El muntatge, que pertany al certamen escènic del Premi BBVA de Teatre, estava previst representar-se avui al vespre al Teatre Principal

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Teatres de Valls, d’acord amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes, han acordat ajornar la representació avui del muntatge “Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta” de la Companyia Projecte Ingenu per indisposició d’un dels seus integrants. El muntatge estava previst per aquest vespre a les 21h a l’escenari del Teatre Principal.

Els protocols anti-Covid19 estipulen que davant la sospita i símptomes compatibles amb la malaltia es limiti l’activitat social i la interacció amb d’altres persones. És per això, i per prevenció i cautela, que els Teatres de Valls i el Premi BBVA de Teatre han decidit ajornar la representació fins a nova data, pendent de confirmació.

L’espectacle “Vaig ser Pròsper o recordant la Tempesta” és una proposta creativa de teatre sense paraules inspirada en l’última gran obra de William Shakespeare. En la proposta, “La Tempesta” serveix com a punt de partida per a una exploració de la naturalesa de la senectut humana. El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport al teatre professional, un projecte sociocultural i artístic que l’any 2001 va iniciar l’antiga Obra Social de Caixa Manlleu amb la intenció de recolzar la creació teatral dels grups amateurs i entitats catalanes que fan la seva activitat sense ànim de lucre.

Es prega als espectadors titulars d’entrades que conservin les mateixes fins a futures informacions. L’organització es posarà en contacte amb els usuaris per informar-los al respecte.