Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

El Convent de les Arts regula l’ús intern dels diferents espais i serveis de la futura residència d’artistes

Avatar photo

Continuen les obres d’adequació de l’espai destinat a la residència d’artistes del Convent de les Arts per tal que les companyies artístiques puguin treballar, crear i intercanviar projectes en règim d’estades temporals, amb l’oferiment d’allotjament i pernoctació. Els treballs que es van iniciar el passat novembre de 2020 es preveu que quedin enllestides a finals de maig.

En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament d’Alcover continua treballant en l’aprovació de reglaments que dotaran el Convent de les Arts d’una legislació i estructura administrativa que, en el moment de finalitzar les obres, permetrà l’obertura d’aquest nou servei inclòs en l’equipament cultural.

Un cop aprovada l’ordenança que regula el preu públic de l’ús de la residència d’artistes, l’octubre de 2020, on queden establertes les tarifes per a l’ús de l’auditori, el taller, l’allotjament i la cuina en funció de les necessitats de la companyia; el passat 22 de gener de 2021, es va aprovar una nova ordenança reguladora del funcionament ordinari de les estades tant pel que fa a les obligacions dels serveis municipals com de les persones residents i usuaris eventuals.

Aquesta nova ordenança fa referència a l’ús intern, per part de les residències artístiques, dels diferents espais del Convent com l’auditori, la sala taller o les habitacions;  la temporalització, la presentació de sol·licituds,  el protocol d’acollida de les companyies i/o artistes, la neteja de les diferents estances, el pagament de les activitats i el règim sancionador en cas d’incompliment o deteriorament de l’equipament. . Aquesta nova ordenança també contempla els usos eventuals d’entitats culturals i empreses privades i els pagament de les activitats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tàrrega clausura equipaments municipals al constatar-se que és focus de transmissió comunitària

Notícia següent

Santa Coloma de Farners posa en marxa un sistema pioner per retenir residus

Notícies relacionades