El celler ViSendra va començar a elaborar els seus vins l’any 2010. Es tracta, doncs, d’un projecte nou, però que sorgeix d’una tradició antiga, donat que la família Sendra s’ha dedicat a la pagesia i la cura de la terra des de diverses generacions enrere.
Els germans David i Òscar Sendra són els propietaris de ViSendra i els responsables de perpetuar l’activitat vinícola familiar.
Estem unicats a Les Pobles, tocant a Aiguamúrcia, a 450m d’alçada, però també tenim terres al Penedès. D’aquí que la DO sota la que ens acollim sigui la DO Catalunya. El xarel·lo, la parellada, el macabeu, el chardonnay o el moscatell i també el pinot noir, l’ull de llebre i el merlot, són les varietats de raïm de les que neixen els vins del celler ViSendra.
L’elaboració del vi passa per un procés de clarificació que arrossega fins al fons de la tina les partícules naturals del vi que queden en suspensió. Antigament aquest procés es realitzava amb cua de peix o amb clara d’ou, d’on prové el seu nom. En els vins que elaborem al celler ViSendra, aquest procés es realitza amb proteïna de pèsol, la qual crea una gelatina que actua com a element que afavoreix la clarificació de manera natural. Per això, donat que no s’utilitza cap element de naturalesa animal, es pot afirmar que els vins ViSendra són vegans i ecològics.
Estic d’acord que el vi és una experiència sensorial, sobretot quan com a elaboradors, hem mimat cada detall del producte que embotellem.
ViSendra elaborem 3 tipus de vins blancs, 5 negres, 4 escumosos i 1 rosat.
XPM és un blanc que comença afruitat i acaba sec, amb notes de fruites tropicals com mango i pinya. Va molt bé en plats d’arròs i paelles de marisc.
El Negre 6 Roure és un vi de criança elaborat en barrica de roure americà, amb orellera i merlot. El seu bouquet recorda la fruita negra, amb tocs de pruna i regalèssia. Marida amb qualsevol plat de carn a la brasa.
Petó Rosa és l’escumós estrella de ViSendra. Els seus tons de maduixa fresca realcen un bon plat de fideuà o qualsevol àpat a base de tapes.
El rosat Persica evoca la maduixa madura i casa amb tota mena de formatges frescos i amanides en les que hi hagi fruits vermells.
Sens dubte, una esclatant varietat sensorial i emocional que converteix els vins del celler ViSendra en altament recomanables.
La capitana del FC Barcelona, Alexia Putellas, campiona del món amb la Selecció espanyola i…
Aquest passat dimarts van continuar les activitats paral·leles del I Blanes Costa Brava International Film…
Un noi de 23 anys ha mort aquesta tarda després d'un accident mentre col·locava boies…
El ministre de Defensa d'Eslovàquia, Robert Kalinak, ha informat que el primer ministre, Robert Fico,…
Del 16 de maig al 23 de juny Vilafranca del Penedès acollirà el programa d’activitats…
David Copperfield, el famós mag i il·lusionista estatunidenc que va triomfar per tot el món…
Esta web utiliza cookies.