VÍDEO | Dos cotxes amb persones fora de les finestres a punt de provocar un accident a Valls

El vehicle va provocar una situació perillosa a l'autovia fent 'esses' entre els dos carrils amb dues persones assegudes i traient el cos per la finestra

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les carreteres de Valls van viure una situació perillosa que costaria de creure si no fos perquè va ser enregistrada en vídeo per un altre conductor o conductora que circulava per la mateixa via.

Segons unes imatges que corren per les xarxes socials, un cotxe va començar a fer ‘esses’ per l’autovia, de dos carrils, als voltants de la ciutat de Valls. Segons s’observa en les mateixes imatges, la resta de vehicles que circulaven en la via van haver de posar els dos intermitents i circular amb molt de compte per tal de no xocar amb ells.

A més, per acabar de complicar la situació, es veu que dues persones estan assegudes a la finestra del vehicle infractor, traient els seus cossos a l’exterior, un fet que podria haver acabat de forma tràgica si en aquell moment hi hagués hagut un accident. El vehicle on viatjaven, a més, anava canviant de carril constantment.

Al seu costat, en un vehicle negre també amb els intermitents posats, una altra persona surt també per la finestra per gravar els nois de l’altre vehicle.  En definitiva, una situació molt perillosa a la carretera que podia haver acabat amb un accident, amb ferits o fins i tot amb alguna víctima mortal.