Valls demana sumar-se al grup impulsor de l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona

Valls se sumaria a Tarragona, Reus, Cambrils, Salou, Constantí i la Canonja com a municipi impulsor de l'Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona sota el paraigua de la Diputació

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha anunciat a través de les seves xarxes socials que la capital de l’Alt Camp ha demanat formar part “des del minut zero” del grup impulsor en el projecte compartit de la futura àrea metropolitana del Camp de Tarragona.

Ho ha anunciat després d’una reunió el matí d’aquest dilluns, 20 de novembre, amb l’alcalde de Tarragona i vicepresident de la Diputació de Tarragona, Rubén Viñuales.

D’aquesta manera, Valls se sumaria a Tarragona, Reus, Cambrils, Salou, Constantí i la Canonja, que són els primers municipis i ciutats de la demarcació que conformen el projecte.

De fet, representants dels sis municipis inicials van reunir-se el passat 10 de novembre a Cambrils per tractar les diverses problemàtiques que pateix el territori, especialment pel que fa al transport públic, l’habitatge i l’energia, alguns dels eixos estratègics que conformaran l’acció conjunta de l’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona.