Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Valls celebra la 7a edició de l’Aeròbic Day amb molta participació

Avatar photo

Amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones

El passat dissabte 25 de març i després de 3 anys sense poder-se realitzar, es va celebrar la setena edició de l’Aeròbic day organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, amb la participació de 140 persones que van omplir la pista del pavelló Xavier Tondo i Volpini. L’activitat forma part del programa que serveix per commemorar el Dia mundial de l’activitat física (6 d’abril) amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

La setena edició de l’Aeròbic day, essent la segona edició amb més participació, va començar puntualment amb una sessió de dance-line amb les coreografies dirigides per la Tamara Mansilla. A les 10.45 h la segona sessió va ser de dance-fitness i va anar a càrrec de l’Anna Arbós per a després, a les 11.45 h, seguir amb una sessió de zumba a càrrec de la Maria Benaiges.

Les tres tècniques del Patronat d’Esports de Valls van fer suar i gaudir d’allò més a totes les persones participants durant les més de dues hores d’activitat que portaven fins aquest moment i que van emplenar totalment l’espai disponible. La sessió final de la jornada, a les 12.15h, va anar a càrrec del Genís Llopis, tècnic del Reus Deportiu que amb el seu body-combat va fer augmentar força les pulsacions. Per acabar el mateix Genís acompanyat per la Tamara, l’Anna i la Maria van fer uns exercicis de tornada a la calma i així es va posar el punt final a una edició de l’aeròbic day amb molta participació.

L’organització va facilitar a totes les persones participants durant tota l’activitat l’avituallament necessari de fruita i beguda per recuperar-se correctament durant les més de tres hores que va durar l’activitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × five =

Notícia anterior

La pista coberta de l’Institut Camí de Mar de Calafell es convertirà en un pavelló

Notícia següent

Carlos Prieto serà el nou delegat del govern espanyol a Catalunya

Notícies relacionades