Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

Tallers de digitalització per les empreses a l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt

Avatar photo
Els tallers són gratuïts i els organitza l’Oficina Acelera Pyme

Durant el mes de febrer petites i mitjanes empreses, autònoms i botiguers del comerç local de la comarca tenen la possibilitat de participar en tallers formatius sobre oportunitats de digitalització de les empreses i facturació electrònica.

Els tallers són gratuïts i es duran a terme el dimecres 21 de febrer a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí i el dijous 29 de febrer a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt (C. Anselm Clavé, 7). Les dues sessions comptaran amb la presència d’un expert per donar resposta a tots els dubtes i qüestions que puguin sorgir. L’hora d’inici els dos dies serà a les 15 h i es preveu que cada taller tingui una durada d’una hora i mitja. Cal formalitzar inscripció prèvia a [email protected] o trucant al 977 86 13 38.

Durant la sessió formativa s’explicaran les eines per a la digitalització de les empreses que s’ofereixen a través del Kit Digital i també els nous requisits legals en la facturació electrònica. Les persones que assisteixin al taller també tindran la possibilitat de dur a terme in situ una autodiagnosi sobre la maduresa digital del seu negoci, concertar una cita gratuïta amb una tècnica especialitzada per estudiar-ne els resultats de manera individualitzada i rebre assessorament sobre la tramitació de la subvenció del Kit Digital.

Els tallers són organitzats per l’Oficina Acelera Pyme (OAP) de la Conca de Barberà, un projecte que neix de la col·laboració entre PIMEC, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), Red.es i Concactiva i que té com a objectiu impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades en municipis de menys de 20.000 habitants a través d’assessoraments tecnològics personalitzats, seminaris, jornades i eines per a la diagnosi digital.

L’organització d’aquests dos tallers presencials compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de l’Espluga de Francolí i l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Santa Coloma de Queralt.

Més informació: Oficina Acelera Pyme de la Conca de Barberà

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’obre el període per sol·licitar els incentius ambientals a Valls

Notícia següent

Els pagesos gironins mantindran el tall de l’AP-7 i l’N-II

Notícies relacionades