La Conca de Barberà participarà en la Fira d’Andorra per primera vegada

Del 27 al 29 d'octubre la Conca de Barberà juntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada participen en la 44a edició de la Fira d'Andorra

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Conca de Barberà participarà per primera vegada en la 44a edició de la Fira d’Andorra que es durà a terme del 27 al 29 d’octubre. És un dels esdeveniments més rellevants del sector firal dels Pirineus. Seguint la línia marcada en edicions anteriors, el certamen posa a l’abast del gran públic les darreres novetats i tendències relacionades amb l’oci i l’esport com a elements per promoure un estil de vida sa.


En aquest certamen es presenten les novetats de les empreses relacionades amb els sectors de turisme d’hivern i de Turisme cultural on encaixa la Conca de Barberà i La Ruta del Cister. Al voltant de l’envelat principal, ubicat al costat del Parc Central, en ple centre comercial de la capital, els visitants també trobaran activitats diverses adreçades a tots els públics. Els amants de la neu poden comprar els forfets per la temporada amb descomptes especials i veure i comprar una àmplia mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra.

La Fira, en la seva llarga trajectòria s‘ha convertit en una visita obligada per la seva població i representa una oportunitat per donar a conèixer destinacions turístiques que poden seduir a la població andorrana.