Junts per Valls clou la campanya electoral amb una festa final al Pati

Avatar photo

Aquest matí, l’alcaldable Dolors Farré, conjuntament amb els membres de la candidatura, han llegit el manifest final a la plaça del Pati

Junts per Valls encara la recta final de la campanya per a les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig. Aquest matí, l’alcaldable Dolors Farré, conjuntament amb els membres de la candidatura, han llegit el manifest final a la plaça del Pati, amb la recuperada font noucentista com a teló de fons.

 

El document inclou deu compromisos de l’equip Junts per Valls amb els vallencs i vallenques, i que s’han llegit en el transcurs de l’acte. Els compromisos de l’equip són: per un Ajuntament fort, per una ciutat de totes i tots, per situar les persones al centre, per la plena igualtat i contra els discursos d’odi, pel patrimoni paisatgístic i ambiental, per tots els barris i per una ciutat cohesionada, per la proximitat com a manera de ser i de fer, pel compromís amb el país, perquè Valls no sigui moneda de canvi de res i per Valls al 100%.

 

 

Festa final al Pati

Demà divendres a partir de les 18 h de la tarda Junts per Valls realitzarà la festa final de campanya al mateix Pati. Un acte obert a tota la ciutat que comptarà amb berenar i inflables pels més petits i amb el concert musical del grup Destil·lats i la música i l’ambient de la xaranga Jaleo Band. L’acte servirà per agrair la implicació i el compromís a tot l’equip i a tots els vallencs i vallenques que han participat d’aquestes darreres setmanes intenses i frenètiques.

 

Manifest final i deu compromisos

 

Serem a Valls i per Valls, al 100%

Al llarg d’aquesta campanya electoral, les dones i homes que integrem la candidatura i l’equip de Junts per Valls hem dedicat totes les nostres energies a explicar i debatre de manera oberta el projecte de ciutat que hem impulsat al llarg del darrer mandat des del govern municipal i les propostes de futur que plantegem a la ciutadania de Valls. Ho hem fet, en tot moment, amb esperit positiu i constructiu, disposats a parlar de tot i amb tothom, i amb un programa electoral extens i complet que va més enllà d’una legislatura, i que plategem a deu anys vista, però amb propostes concretes i un full de ruta clar que es marca un horitzó de futur per a la nostra ciutat i la seva gent.

 

Avui, a punt de finalitzar la campanya electoral, volem exposar quins són els deu compromisos que el nostre equip assumeix amb tots els vallencs i vallenques:

 

1. Per un Ajuntament fort, hi serem al 100%.

Durant aquest mandat hem impulsat polítiques decidides de reforç de la qualitat de vida, el benestar i l’ampliació dels serveis directes de suport a les persones, famílies, empreses i entitats locals. En els últims quatre anys també s’ha avançat com mai en importants projectes de ciutat, entre ells, nous equipaments al Centre Històric, la recuperació del nostre patrimoni, actuacions sostingudes en la millora de la via pública al conjunt de la ciutat i a tots els barris. A la vegada, hem encarrilat projectes estratègics que s’hauran d’executar en els propers anys, com el futur Parc Sanitari – amb el nou Hospital, el nou CAP i el nou Sociosanitari -, l’ampliació més important del Polígon Industrial dels últims vint anys, la dotació de nou habitatge al Centre Històric, la recuperació ambiental dels Torrents, l’Escola de Música a Ca Padró, la nova Comissaria de la Policia Local, el Centre Cívic, la Casa de la Festa o l’actuació a la muralla de Sant Francesc, entre molts d’altres. Tots ells, projectes de futur amb una gran transcendència, els més importants que afronta la ciutat en les últimes dècades.

Ara, arribats en aquest punt, és molta la feina feta, però molta també la que queda per fer, i no podem fer marxa enrere. Hem posat les bases perquè tots aquests reptes de futur puguin ser una realitat ben aviat. És per això que la millor garantia és mantenir un Ajuntament fort, amb capacitat de generar amplis consensos socials i tirar endavant els reptes i projectes de present i de futur que tenim plantejats.

 

2. Per una ciutat de totes i tots, hi serem al 100%.

El món local és l’administració més propera a la ciutadania i tenim l’obligació de continuar promovent la transparència i la participació com a elements claus de qualitat democràtica, de manera oberta, transversal i efectiva; escoltant, compartint des de la proximitat i decidint des de la participació, tenint sempre en compte tots els punts de vista i la pluralitat de la societat i del seu teixit associatiu. Volem continuar fent-ho així.

 

3. Per situar les persones al centre, hi serem al 100%.

En els últims anys, Valls ha ampliat les línies de suport a les persones, les famílies i els col·lectius més vulnerables, amb més recursos i activitat per garantir la cohesió i la justícia social i uns serveis de benestar, públics, universals i de qualitat en tots els àmbits. La gratuïtat del transport públic del servei de bus urbà, la municipalització de les escoles bressol o el nou Centre de Dia són algunes de les accions més destacades. A més, com a mesura de suport a les famílies, tant durant la pandèmia com ara en el context econòmic inflacionista, hem fet un pas més congelant impostos i taxes, situant Valls en la ciutat del Camp de Tarragona amb menys pressió fiscal. Seguir treballant perquè ningú no es quedi enrere és i continuarà sent el nostre compromís.

 

4. Per la plena igualtat i contra els discursos d’odi, hi serem al 100%.

Volem un Valls plural, ric i orgullós en la seva diversitat, que treballi per la inclusió social i que lluiti incansablement per la plena igualtat i l’assoliment dels drets de totes i tots. Una ciutat que compti amb absolutament tothom. Farem front als discursos d’odi, que ni tenen ni han de tenir mai cabuda a la nostra ciutat, comprometent-nos a fer del diàleg i el respecte les nostres millors eines enfront dels extremismes i la polarització, treballant sempre pels drets de tots els vallencs i vallenques, i parant especial atenció als de les dones, les persones migrades i el col·lectiu LGBTIQ+.

 

5. Pel nostre patrimoni paisatgístic i ambiental, hi serem al 100%.

Ens comprometem a defensar, des de l’ajuntament, el nostre territori de projectes externs que, d’executar-se, afectaran la singularitat i bellesa del patrimoni ambiental i paisatgístic de Valls i l’Alt Camp. Ens oposem així, de manera clara, a projectes com els de la línia de Molt Alt Tensió, el Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de l’Alt Camp, la proliferació de parcs solars o el pas per la nostra ciutat i els nostres barris dels trens de mercaderies del Corredor del Mediterrani. Vetllar per la defensa de l’excepcionalitat del nostre entorn natural serà el nostre compromís.

 

6. Per tots els barris i per una ciutat cohesionada, hi serem al 100%.

Valls és el seu centre i també els seus barris, espais de convivència i de qualitat de vida. Per això hem de continuar mantenint i reforçant la interlocució directa amb les associacions de veïns per planificar les actuacions de millora a executar. Els veïns i veïnes són els que més coneixen la realitat del seu barri i per això, des de la proximitat, hem de donar resposta amb eficàcia i rapidesa a les seves demandes. Per seguir recosint i unint la ciutat entesa des del seu conjunt, aquest és el nostre compromís.

 

7. Per la proximitat com a manera de ser i fer, hi serem al 100%.

Som un equip i una llista de ciutat, formada per vallencs i vallenques que ens comprometem a treballar des de la proximitat, a peu de carrer, en una candidatura formada per gent preparada, que combina experiència i renovació, expertesa i noves idees, representativa de la pluralitat de Valls, amb voluntat d’anar per feina i de comptar amb l’opinió i la participació de tothom. Així ho entenem i així és com ho volem fer.

 

8.  Pel compromís amb el país, hi serem al 100%.

Valls és una ciutat amb una forta identitat i personalitat, una de les grans capitals culturals de Catalunya que sempre ha exercit i manifestat el seu ferm compromís amb el país. Catalunya no s’entén sense els seus pobles i ciutats, i no pot ser sense ells. Per això, des de l’Ajuntament de Valls estarem sempre al costat de les institucions catalanes en la defensa dels drets i les llibertats nacionals de Catalunya. Hem estat indubtablement al costat del país els darrers anys i ho volem seguir estant.

 

9. Perquè Valls no sigui moneda de canvi de res, hi serem al 100%.

Ens comprometem a respectar la força més votada que sorgeixi de les pròximes eleccions municipals perquè l’alcalde o alcaldessa de Valls l’escullin lliurement els vallencs i vallenques amb el seu vot. Per a nosaltres, el respecte a la decisió dels ciutadans de Valls és essencial. Són elles i ells qui decidiran qui volen que governi la nostra ciutat durant els quatre anys que venen. I ens comprometem a respectar-ho.

 

10. Serem a Valls i per Valls, al 100%.

Perquè nosaltres som de ser-hi i aquest serà el nostre compromís.

Aquesta és la nostra manera de fer i de ser, perquè entenem l’activitat municipal i el servei a Valls i la seva gent des de l’Ajuntament com un treball en equip, obert a tothom, a la ciutadania i a les entitats, i sempre des de la proximitat, amb plena dedicació a Valls i sempre des de Valls.

Compteu amb mi. Compteu amb totes i tots nosaltres.

Dolors Farré, alcaldable, i tot l’equip de Junts per Valls.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × three =

Notícia anterior

Josep Rull: “Teresa Pallarès (Junts Reus) governarà per a tothom”

Notícia següent

Xavi Paz (PSC) crearà un consell local de seguretat a Molins de Rei

Notícies relacionades