Josep Prats és l’alcaldable d’Units pel Pont d’Armentera

La formació s’ha proposat "bastir el canvi que el poble necessita per guanyar embranzida i recuperar progrés i benestar"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Josep Prats ha estat elegit com a alcaldable d’Units pel Pont d’Armentera-CP a les eleccions municipals del mes de maig. La formació s’ha proposat “bastir el canvi que el poble necessita per guanyar embranzida i recuperar progrés i benestar”.

“En aquest sentit, vull destacar que hem estat capaços de presentar una candidatura molt equilibrada, amb perfils molt diversos, però amb el nexe en comú de l’amor pel Pont que ens uneix a tots i a totes”, ha destacat l’alcaldable.

En el mateix sentit també s’ha manifestat Vanesa Rovira, número tres de la candidatura, qui ha destacat que “volem tornar a donar prioritat als projectes i inversions que el poble necessita. Per posar exemples concrets: hem de recuperar l’antic cinema com a equipament municipal, recuperar també la llar d’infants per donar una resposta real a un problema real que tenen els pares i mares del poble, ser capaços de tenir fil directe amb els veïns i veïnes i recuperar les instal·lacions esportives del municipi”, ha explicat la candidata.

La candidatura d’Units pel Pont d’Armentera es proposa com a principal objectiu “donar resposta a la voluntat de canvi que es palpa a peu de carrer. No volem tenir paraules de demèrit contra ningú, però si remarcar que aquest cop hi ha una alternativa perfectament viable, sense estridències però segura, que ha de donar un nou impuls al poble”.

Units pel Pont d’Armentera també es compromet “a batallar on faci falta, sigui a Barcelona o a Madrid, per portar al poble les inversions que necessitem. Nosaltres, per ser d’un poble, no ens mereixem ser considerats com a ciutadans de segona. En aquest sentit, lluitarem on sigui necessari i amb qui sigui necessari per no tornar a constatar que els pressupostos de la Generalitat, per posar un exemple concret, tornin a passar de llarg del municipi”, han conclòs.