Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Èxit a la VI Setmana de la Salut de les Dones a la Conca de Barberà

Avatar photo
En total, es van realitzar 8 activitats repartides per Montblanc, Santa Coloma de Queralt, l’Espluga de Francolí i Sarral

Amb gran èxit s’ha celebrat la VI Setmana de la Salut de les Dones a la Conca de Barberà, organitzada pel SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del 27 al 31 de maig. La setmana, que coincidia amb el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, va oferir un programa complet de tallers i xerrades gratuïtes a diferents municipis de la comarca.

En total, es van realitzar 8 activitats repartides per Montblanc, Santa Coloma de Queralt, l’Espluga de Francolí i Sarral. Totes les sessions van abordar el tema del climateri i la menopausa des de diversos angles, incloent-hi la sexualitat, la fisioteràpia, l’alimentació i el benestar holístic.

La participació va ser molt satisfactòria, amb més de 80 dones de la comarca que van assistir a les diferents activitats. L’activitat estrella va ser, sens dubte, el showcooking amb tast, a càrrec d’Elena Vidal, dietista integrativa especialitzada en alimentació i salut hormonal femenina, i Marian Romero, xef de cuina natural.

Aquesta iniciativa, que se celebra per sisè any consecutiu, té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de la salut de les dones en totes les etapes de la vida, especialment durant el climateri i la menopausa. A més, vol oferir a les dones eines i recursos per afrontar aquests canvis de manera saludable i positiva.

El SIAD valora molt positivament la resposta obtinguda en aquesta edició de la Setmana de la Salut de les Dones i agraeix la participació de totes les dones que van assistir a les activitats. L’entitat seguirà treballant per promoure la salut i el benestar de les dones de la Conca de Barberà.

Sobre el SIAD

El SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) és un servei gratuït i confidencial que ofereix informació, assessorament i suport a les dones en diversos àmbits, com ara la salut, els drets laborals, la violència de gènere i la sexualitat. El SIAD també organitza activitats de sensibilització i formació en temes d’igualtat de gènere.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − three =

Notícia anterior

Restablerta la circulació entre Tarragona i Torredembarra però amb limitacions

Notícia següent

Presentat el nou servei IMPULSA’T d’orientació juvenil a Figueres i l’Alt Empordà

Notícies relacionades