Valls ofereix una gran diversitat de productes alimentaris propis de la ciutat i de tota la comarca de l’Alt Camp. És per aquest motiu que l’Ajuntament, el sector hoteler i 21 establiments d’alimentació vallencs s’han unit per impulsar la nova gastroruta «Sabors de Valls». Amb el lema «A Valls, tomba i tasta», aquest és un itinerari gastronòmic per la ciutat que convida a descobrir els sabors més autèntics de Valls i comarca.
Tot fent una passejada per la ciutat es podran conèixer els actius agroalimentaris autòctons del territori, aquells més icònics i que s’identifiquen amb Valls. La llonganissa de Valls, la salsa de calçots, el pa de pagès o dolços típics, vins i vermut, fruita seca són alguns dels productes que es podran tastar en aquesta primera gastroruta.
Els comerços adherits a la ruta són establiments amb elaboració pròpia o especialitzats en productes de proximitat. En concret, participen a «Sabors de Valls», Agrobotiga de la Cooperativa, Bodega Solé, Ca Santiago, Ca La Vicky, Cafès Líder, Cal Cesc, Cansaladeria Batalla, Cansaladeria Bonet, Cansaladeria Pons, Cansaladeria Queralt, Dolça Fantasia, DO Tarragona, El Rebost de la Conxita, Forn de Pa Manel, La Bajoca (Grup de Consum), La Providència, Magatzem del Vermut, Organolèptics, Paqui Güell, Pastisseria Santacana i Pastisseria Valls. Tots aquests establiments estan identificats amb el distintiu de la ruta «Sabors de Valls.»
La ruta consta de 10 tastos que es poden bescanviar indistintament i sense límit temporal a qualsevol dels establiments adherits a un preu de 10€. A més, diversos comerços oferiran descomptes de fins al 15% en el moment del tast. Els tiquets es poden adquirir ja a partir d’aquest dimecres 1 de març a l’Oficina Municipal de Turisme, al Felix Hotel i l’Hotel Class. Amb l’adquisició del tiquet s’obsequiarà a més amb una bossa regal amb l’objectiu que els participants en la ruta, a més de fer els tastos, puguin també comprar els productes dels diferents establiments.