El govern de l’Espluga arriba als 100 de govern prioritzant projectes clau i el seu finançament

L’Equip de Govern fa un balanç positiu d’aquests cent dies destacant les actuacions en l’àmbit de l’aigua i l’increment de petició de subvencions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Si alguna cosa va definir els últims dies del mandat anterior i la campanya electoral va ser la preocupació sobre la situació de la sequera, però s’està treballant intensament per trobar una solució a la sequera que fa més d’un any que pateix l’Espluga de Francolí. 

Des de l’equip de govern hem centrat l’inici de mandat en aquest àmbit, amb l’objectiu de, no només superar l’episodi de sequera actual, sinó també de transformar el sistema d’abastament d’aigua municipal per poder afrontar els pròxims anys. El mandat ha arrencat continuant planificant intervencions i tirant endavant obres i millores en la xarxa d’aigua. 

Per aquest motiu dins d’aquests 100 primers dies de mandat l’Ajuntament ha rebut la concessió, per part de l’ACA, d’1.200.740,28 € de subvenció pel finançament de les obres del ramal del CAT. A més a més s’han culminat les gestions amb Diputació de Tarragona que permetran una aportació de gairebé 500.000,00 euros, pendent de resolució. Aquestes subvencions permetran que l’obra es financi el 100% a través de fons externs.