El CV Sant Pere i Sant Pau torna a ser de primera divisió

Avatar photo
Els tarragonins han aconseguit l’ascens després de guanyar contra el Leganés

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha aconseguit el seu objectiu més esperat: el retorn a la Superlliga 1. Amb una victòria espectacular contra el Leganés d’1-3, els rojillos escriuen una nova pàgina en la història del voleibol a casa nostra.

El primer set l’ha guanyat el Leganés (25-21). En el segon set, els tarragonins han aconseguit un ampli avantatge, però finalment el set ha acabat amb un empat al marcador. Ja en el tercer set han trencat l’empat amb un marcador de 17-25 i col·locant-se només un set de l’ascens.

Els de Stevovksi han mostrat la seva millor versió en el darrer set del partit amb una remuntada espectacular posant fi al partit amb un impressionant 17-25, desencadenant una celebració entre els jugadors i els aficionats.