VÍDEO: Una comunió en un parc infantil de boles acaba en batalla campal

Tres adults van començar a agredir-se, insultar-se i llençar-se coses pel cap davant els crits i plors de la resta de nens

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un restaurant Wok s’ha convertit en l’escenari d’una autèntica batalla campal després que diversos adults comencessin a agredir-se per una discussió entre els nens. Diverses famílies havien acudit al restaurant, situat a la ciutat de Màlaga, per celebrar una comunió el passat 20 de maig, quan de cop i volta van començar a volar cops de puny, insults, puntades de peu i fins i tot taules i cadires.

 

Segons expliquen els testimonis, molts d’ells clients que ni tan sols tenien relació amb els causants de l’enrenou, van haver de trucar les autoritats perquè “la tensió i l’agressivitat” no paraven de créixer.

 

En les imatges dels fets, que alguns assistents van gravar i s’han fet viral a les xarxes, s’observa que els principals protagonistes de la discussió són tres homes. El ‘Diario SUR’ ha indicat que alguns testimonis expliquen que tot va començar arran d’una baralla entre nens de la comunió i altres nens que eren clients del restaurant.

 

La baralla dels petits va provocar la intervenció dels pares, que van començar a agredir-se, insultar-se i fer servir mobiliari del restaurant com a armes. Davant d’aquesta situació, alguns adults van intentar separar-los, mentre que altres comensals i, especialment els nens, van apartar-se de l’escena espantats. En les imatges se senten crits d’autèntic terror per part d’alguns nens, que no entenien què estava passant.

 

Davant d’aquesta situació, el personal de seguretat va intentar separar els homes, però la situació es complicava i van haver de trucar a la Policia. Afortunadament, l’escena va acabar només amb algunes ferides lleus, però la Policia Nacional ja investiga els fets després que persones dels dos bàndols enfrontats hagin denunciat als altres.