Una mare deixa el seu fill de 3 anys sol a casa per sortir amb la parella

El petit va alertar els veïns cridant per la finestra i demanant per la seva mare

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona ha estat detinguda per haver deixat el seu fill de 3 anys tot sol a casa mentre ella sortia amb la seva parella. Van ser els veïns qui van alertar de la situació, després que el nen comencés a cridar i plorar per la finestra demanant per la seva mare.

Els fets van succeir el passat dijous, 14 de setembre, a la localitat malaguenya d’Alhaurín de la Torre, però segons els veïns ja havia passat més cops. Durant la nit de dijous, uns veïns van trucar a la Policia, alertats pels plors i crits d’un nen de tres anys. Des de la finestra de casa seva, no parava de demanar per la seva mare.

En arribar els agents de la Guàrdia Civil van aconseguir calmar el nen. Li van preguntar on eren els seus pares, però ell no ho sabia i finalment el van convèncer perquè els obrís la porta. Un cop dins, el van calmar i van fer-se càrrec d’ell.

Quan la mare va arribar a casa i va veure que el nen no hi era, va desplaçar-se a les dependències de la Guàrdia Civil, on la van detenir per un delicte d’abandonament temporal de menors. 

Segons indiquen fonts de ‘Diario Sur’, els testimonis que van avisar la policia han explicat que no és el primer cop que passa. En aquesta ocasió, la dona havia sortit amb la parella, però ja havia deixat el nen sol a casa més vegades.