Troben mort a presó l’home que va apunyalar la seva ex davant les filles

L'home s'ha suïcidat al centre penitenciari i ha estat localitzat després que no es presentés al recompte diari dels presos

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Els treballadors de la presó de Màlaga on estava internat l’home de 48 anys que va apunyalar la seva parella el passat mes de desembre l’han trobat mort a la seva cel·la.

 

Tal com ha avançat el diari ABC, l’home s’ha suïcidat al centre penitenciari d’Alhaurín de la Torre i ha estat localitzat després que no es presentés al recompte diari dels presos a primera hora del dimarts, 10 de gener.

 

Fonts penitenciàries han informat que l’home s’ha penjat amb el cordó de les sabates en un moment en què el seu company de cel·la havia sortit una estona. L’autòpsia haurà de confirmar ara aquesta hipòtesi.

 

L’home va ingressar a presó de forma provisional després que el passat mes de desembre matés la seva exparella a casa d’ella en una discussió. L’agressor li va clavar fins a vuit punyalades el passat 19 de desembre davant de les seves filles, que eren a casa en aquell moment.

 

De fet, l’home ja havia estat denunciat per maltractaments amb anterioritat, uns fets pels quals va entrar a presó i en va sortir poc abans del crim del desembre. Fonts policials van confirmar que la dona li va impedir l’entrada al pis quan ell es va presentar per veure les nenes, moment en què l’agressor va abalançar-se sobre ella i li va clavar vuit punyalades.

 

Les dues nenes, de 12 i 17 anys, eren a casa en aquell moment i van escoltar la seva mare cridant al replà. Per aquest motiu, van sortir a veure què passava i van veure el pare apunyalant la mare, així que es van posar davant per evitar que seguís atacant-la.

 

Ell va fugir del lloc a causa dels crits de les nenes, que demanaven ajuda, i la dona va ser atesa ràpidament pels serveis d’emergència, que la van traslladar a un centre hospitalari on es recupera de forma favorable.