Tràgica mort de Jaime, als 37 anys, després d’un accident en quad

L'home es va estirar a dormir havent dinat i no va tornar a despertar-se mai més

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Jaime Quintáns, de 37 anys, ha mort després de sofrir un accident a bord d’un quad en el petit llogaret de Chao dones Dones, en O Bitlla, Ourense. Encara que en un primer moment després del tràgic succés l’home deia trobar-se bé i només estava cansat, després d’estirar-se a dormir la migdiada no va arribar a despertar-se mai.

La mort de Quintáns ha commocionat a tot el poble i a Rúa de Valdeorras, on passava la setmana per treball. Segons els veïns de la zona, ell sempre estava de bon humor.

 

“Jaime era un treballador amb llarga trajectòria professional en l’empresa, molt conegut, volgut i benvolgut, on es va incorporar molt jovenet seguint el deixant del seu pare, José Benito, qui va treballar durant molt de temps en Cafersa, i del seu germà major, José Manuel”, ha expressat ara el directe de producció de l’empresa.

“Volem mostrar el nostre màxim reconeixement a la seva labor professional, així com la seva qualitat en l’àmbit personal, record que comparteixen i volen ressaltar els seus companys. El nostre més sincer condol a familiars i amics per la inestimable pèrdua”, ha continuat el seu superior.