Tracta d’ocupar una llar entrant amb una destral

Un home manifestava que la casa li correspondria per una herència rebuda fa més de deu anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut a un individu per derrocar amb una destral la porta d’un habitatge per a ocupar-la.

Segons ha informat la Policia aquest dimecres, el dimarts els agents nacionals van detenir a un home de 57 anys d’origen espanyol com a presumpte autor d’un delicte de violació de domicili i danys en un habitatge d’Eivissa.

Sobre les 14.00 hores es va rebre una trucada en la qual una persona sol·licitava la intervenció d’una patrulla policial, ja que, pel que sembla, un individu estava tractant de derrocar la porta d’un habitatge en una zona residencial d’Eivissa. Per a això, estava utilitzant una destral.

El propietari, des de Palma, va sol·licitar la intervenció policial en ser alertat per un veí que estava presenciant els fets.

Així, una patrulla es va personar en el lloc i els agents van comprovar com la porta d’accés havia estat violentada a cops amb un objecte contundent i tallant, per la qual cosa van verificar si hi havia alguna persona a l’interior del domicili.

Segons després, va aparèixer un home relatant una història incongruent per a justificar haver forçat la porta, manifestant que la casa li correspondria per una herència rebuda fa més de deu anys i es disposava a fer ús d’aquesta, sense aportar cap document ni prova per a acreditar la seva versió.

Els agents van realitzar gestions i van poder contactar amb el propietari que va manifestar que aquest immoble és el seu segon habitatge habitual, fet que va ser corroborat pels veïns.

Per tal motiu els agents van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte de danys i violació de domicili, intervenint-li dues destrals de mà, quedant l’habitatge assegurat.