Segresten i gairebé maten la seva pròpia filla perquè “tenia el mal a dins”

L'avi de la víctima assegurava que "tenia el mal al cos"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Tres persones han estat detingudes per segrestar una noia de 27 anys durant 22 dies per a practicar-li un exorcisme. Els detinguts són els dos progenitors de la noia i un dels seus avis, que assegurava que la dona tenia “el mal al cos” després d’haver-se divorciat. Segons fonts de la Policia Nacional, els detinguts ja han estat posats en llibertat amb càrrecs.

 

Tot va començar el passat 23 de gener, quan la Comissaria Provincial de Jaén de la Policia Nacional va rebre un avís sobre un possible cas de violència de gènere en un habitatge.

 

Els agents van traslladar-se cap al lloc i van ser rebuts per un home d’origen pakistanès i la seva dona, que van negar els fets. Tot i això, els agents van sentir crits des de l’interior de l’habitatge, motiu pel qual van entrar i van trobar-se un home “corpulent” a sobre d’una dona a qui intentava callar tapant-li la boca i agafant-la dels canells.

 

La Policia va reduir l’home i la parella que els va obrir la porta i van comprovar que la víctima era la filla del matrimoni i que tenia marques visibles de violència als braços, la cara i els llavis.

 

Llavors, la noia va explicar que feia un mes que havia deixat el Regne Unit després de divorciar-se del seu marit, però que quan va arribar a casa dels seus pares, a Linares, la van retenir al pis, tancant la porta amb clau.

 

L’avi de la noia, que havia anat al pis expressament per “curar-la”, assegurava que havia de “bufar-li a la cara” per “expulsar el dimoni del seu cos”.

 

La situació va allargar-se durant 22 dies en els quals la noia no va poder abandonar el pis ni parlar amb cap persona de fora. A més, els seus captors no li proporcionaven gairebé menjar.