A l’hospital una noia de 23 anys atacada i robada per diversos menors

La noia va caure per les escales després que els joves li prenguessin el mòbil de les mans

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una jove de 23 anys ha estat hospitalitzada després de ser víctima d’un robatori i agressions per part d’un grup de menors.

 

Els fets van succeir la nit de dilluns, 16 de gener, en la sortida de metro de Batán de la Casa de Campo, a Madrid. Segons ha recollit El Mundo, la noia va caure per les escales del metro després que diversos joves li robessin el mòbil de les mans.

 

La noia va haver de ser traslladada a un hospital amb una possible fractura a la mà i una contusió al cap. Un dels joves va ser detingut poc després per la Policia Municipal dins del centre d’acollida de menors estrangers no acompanyats (menas). És d’origen magrebí i tenia entre 11 i 15 anys, segons fonts policials.

 

La zona ja ha viscut diversos robatoris i atacs similars en els últims dies. El passat 22 de desembre, un altre jove de 22 anys va patir una agressió similar i també va acabar caient per les escales i sent traslladat a l’hospital.

 

A més, la nit de dimarts un altre ciutadà, en aquest cas d’origen xinès, va ser víctima d’un robatori quan sortia de la mateixa parada de metro. Li van robar el telèfon mòbil i una tauleta que duia a sobre.