Moren tres membres d’una mateixa família de Barcelona a la N-II

Els investigadors creuen que eren una parella i un familiar que tornaven cap a Barcelona després de passar uns dies fora

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatges de l'accident de cotxe a l'N-II a Pina de Ebro, Saragossa | FOTO: Bombers de la Diputació de Saragossa

Un greu accident produït a la carretera N-II ha deixat tres persones de la mateixa família mortes després que el seu cotxe s’incendiés. Els cossos van quedar irreconeixibles, però la Guàrdia Civil creu que eren una parella i una familiar d’ells que es dirigien a Barcelona.

 

L’accident es va produir a la citada carretera a la província de Saragossa, al terme municipal de Pina de Ebro. El vehicle en què viatjaven estava aturat en un semàfor en un tram en obres quan va ser colpejat per darrere per un camió.

 

El xoc va ser tan fort que el vehicle de la família va ser arrossegat diversos metres i el va fer xocar contra un camió cisterna que tenien al davant i que transportava combustible.

 

A conseqüència d’aquest segon impacte, el cotxe va incendiar-se i els seus ocupants, que estaven atrapats dins, van morir. Segons els serveis d’emergència, fins i tot l’estructura del cotxe va quedar calcinada i no es podia reconèixer ni els cossos de les víctimes, ni la matrícula.

 

Tot i això, sí que van poder esbrinar el model del vehicle a través d’alguns detalls, i algun del número de la matrícula. Amb una posterior cerca, els investigadors creuen que han identificat el vehicle i les persones que hi viatjaven a dins. Malgrat tot, la Guàrdia Civil haurà d’esperar als anàlisis d’ADN per confirmar-ho.

Tres membres d’una mateixa família

Segons aquestes informacions, la Benemèrita creu que en el vehicle hi viatjaven una parella i un familiar que tornaven cap a Barcelona després de passar uns dies en un poble de Sòria.

Pel que sembla, les tres persones estarien empadronades a Barcelona, on vivien des de feia un temps, però havien sortit a passar uns dies fora. Les víctimes serien un matrimoni gran i un familiar de qui es desconeix el grau de parentesc.