Un home ha mort durant la nit d’aquest dimarts després d’entrar en parada cardiorespiratòria en ofegar-se amb un tros de carn en un bar. Alguns clients van intentar reanimar-lo amb maniobres d’Heimlich, però no van tenir èxit.
Els fets van succeir durant la nit del dimarts, 19 de setembre, en un bar de la localitat madrilenya de Villanueva del Pardillo. L’home, de 78 anys, va ennuegar-se amb un “tros de carn de gran mida” i va entrar en parada cardiorespiratòria.
La víctima es trobava en una planta soterrània del bar i va ser localitzat per diversos clients i treballadors del local, que van començar a aplicar-li maniobres Heimlich per treure-li el menjar de la gola. També se li van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que van arribar els serveis d’emergència.
En arribar, els sanitaris van aconseguir treure-li el tros de carn de la cola i van continuar amb les maniobres de reanimació durant mitja hora, però no ho van aconseguir i finalment van declarar la seva mort.