Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Mor una nena de 12 anys després d’anar 3 cops a Urgències

Avatar photo

Tres metges de dos centres sanitaris diferents van dir que tenia "un virus" o símptomes de la seva "primera regla" i la van enviar a casa fins que no va poder aguantar més

Una nena de 12 anys ha mort per peritonitis després de visitar Urgències tres cops en una setmana i que només li diguessin que tenia “un virus” o “la seva primera regla”.

 

L’Enma va estar malalta a casa seva durant una setmana durant la qual els seus pares van acompanyar-la tres cops a Urgències a dos centres sanitaris diferents de la Comunitat Valenciana.

 

Tot va començar un diumenge, quan la nena va començar a tenir febre, dolor abdominal i vòmits. Els seus pares la van portar el mateix dia a Urgències, pensant que pogués tractar-se d’una apendicitis, però el metge ho va descartar perquè “no podria caminar” si fos així.

 

Van enviar la nena a casa, que va seguir trobant-se malament durant uns quants dies fins que dijous, la mare, la va traslladar al mateix centre sanitari, però un metge diferent va tornar a donar-li el mateix diagnòstic i la van tornar a enviar a casa.

 

Divendres, veient que la situació no millorava i que la nena no podia ni caminar recta, el pare de la menor va decidir anar a l’Hospital de Sagunt, però el metge li va fer una anàlisi d’orina que no va mostrar res rellevant i la va tornar a enviar cap a casa.

 

Diumenge, després d’una setmana de dolors i de viatges a Urgències que van donar fruits, l’Enma va perdre el coneixement a casa i els seus pares la van dur al centre de la seva localitat. Allà va entrar en parada cardiorespiratòria i la van derivar a l’hospital de la Fe de València ciutat.

 

En arribar va patir una nova parada i van intentar reanimar-la durant dues hores, però la nena va morir abans que poguessin operar-la. Finalment, els metges van dir als pares que la nena va morir d’una “peritonitis purulenta” amb infecció a la sang que podia provocar un fall multiorgànic.

 

Ara, els pares s’estan plantejant denunciar el centre sanitari de Viver i l’Hospital de Sagunt per negligència mèdica, ja que consideren que si li haguessin fet més proves durant les seves visites a Urgències haurien pogut evitar la seva mort.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 16 =

Notícia anterior

Circulació de trens interrompuda a l’Ebre per problemes a la catenària

Notícia següent

La regidora Patricia de Miguel s’incorpora al Partit Popular de Cambrils

Notícies relacionades