Capten a un jove circulant a 215km/h per l’AP-7

Circulava a 215 quilòmetres per hora en un tram de via en el qual la velocitat màxima permesa era de 120 km/hora

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Civil de Trànsit investiga a un jove de 25 anys que circulava a 215 quilòmetres per hora per l’AP-7, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Aquesta velocitat suposa circular gairebé a més de 100 quilòmetres per hora de la permesa en l’autopista. Els fets es van produir a les 8.40 hores del passat 25 de novembre. El conductor va ser sorprès en un dispositiu operatiu de control de velocitat de vehicles establert en l’AP-7, en el punt quilomètric 697.

Els agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil d’Alacant van donar l’alt al turisme quan circulava a 215 quilòmetres per hora en un tram de via en el qual la velocitat màxima permesa era de 120 km/hora.

El conductor, de nacionalitat espanyola i que viatjava en un turisme d’alta gamma, queda investigat per un delicte contra la seguretat viària, per conduir un vehicle de motor excedint en més de 80 quilòmetres per hora la velocitat permesa.

L’autor d’un delicte d’aquesta naturalesa s’enfronta a penes de presó de tres a sis mesos, multa de sis a 12 mesos, o treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, i en qualsevol cas, a la privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors entre 1 i 4 anys, segons l’article 379 del Codi Penal.

La Guàrdia Civil recorda que el compliment dels límits de velocitat ajuda a evitar un gran nombre d’accidents. A més de ser una obligació, disminueix la gravetat de les possibles lesions en cas de sofrir un accident i augmenta considerablement el temps de reacció, facilitant als conductors la presa de decisions davant qualsevol imprevist en carretera.