Inés, la membre del PP morta en un accident amb el marit i el fill de 5 anys

La dona estava embarassada de 5 mesos en el moment de l'accident

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Inés Bellido, coneguda membre del PP a l’Aragó, ha mort en un accident de trànsit on també han perdut la vida el seu marit i el seu fill de 5 anys, a més d’una altra persona que viatjava a l’altre vehicle.

 

L’accident va tenir lloc la nit de divendres a la carretera N-234, a l’altura de Torralba de Ribota, a Saragossa. Quatre persones van morir en l’accident i hores més tard es van conèixer les seves identitats.

 

Es tractava d’Inés Bellido, que estava embarassada, el seu marit i el seu fill, que viatjaven tots en un mateix vehicle; i Santi Errando, germà del dissenyador Javier Mariscal.

 

De moment, les autoritats estan investigant l’accident per esbrinar quina va ser la causa del xoc. Les primeres hipòtesis indiquen que tot podria haver estat fruit d’una imprudència de Mariscal, el conductor de l’altre vehicle, que hauria envaït el carril contrari, xocant frontalment contra el cotxe on viatjaven Inés Bellido i la seva família. Els dos vehicles van incendiar-se després del xoc.

 

El PP d’Aragó, partit del qual era membre Inés Bellido, va mostrar el seu condol a les xarxes socials: “Estem desolats per la mort de la nostra companya Inés Bellido i la seva família en un tràgic accident. Plorem juntament amb els seus familiars i amics aquestes terribles i irreparables pèrdues i preguem una oració per les seves ànimes”.