Intenta matar 2 joves de 20 anys mentre estudiaven a la biblioteca

L'home va intentar clavar-los un bolígraf al coll

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un home de 30 anys ha estat detingut després d’intentar matar dos nois de 20 que estaven estudiant en una biblioteca de València. Els fets van succeir el passat divendres, 23 de desembre, cap a les 16:30 h, i l’home va ser detingut per un delicte d’amenaces.

 

La Policia Nacional va rebre l’avís sobre comportaments violents en una biblioteca de València i van enviar alguns agents al lloc dels fets. Un cop allà, els policies van preguntar als guàrdies de seguretat què havia passat.

 

Ells van explicar que s’havia produït un altercat i que l’home que els havia provocat ja havia estat expulsat algun cop de l’edifici per fets similars. Després, els policies van pujar a la segona planta, on van trobar els dos joves.

 

Les víctimes van detallar a la policia que ells estaven estudiant en silenci quan l’agressor els va increpar amb un “queréis movida?” diverses vegades, sense justificació ni provocació per part d’ells.

 

Després de fer aquest comentari diversos cops, l’home va acabar agredint un dels dos joves, moment en què el seu amic també va intervenir per intentar defensar-lo i va rebre un cop de puny a la cara.

 

L’agressor va continuar forcejant amb els dos nois fins que va treure un bolígraf i va intentar clavar-lo al coll dels joves per matar-los, cosa que no va aconseguir, i va ser llavors quan van intervenir els guàrdies de seguretat.

 

Els agents van interrogar també l’agressor, que encara era a l’edifici, i ell va corroborar la versió dels joves, però va explicar que els havia atacat perquè “l’havien mirat malament” i s’havia sentit amenaçat.

 

Amb tot, la Policia va detenir l’home per un suposat delicte d’amenaces. Es dona la circumstància que l’agressor ja tenia antecedents policials per fets similars. Després de ser detingut va passar a disposició judicial.