Detingut un conductor que septuplicava la taxa d’alcohol: ‘M’ho he begut tot’

A més, el conductor va afirmar que s'ho havia begut tot.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Chipiona, a Cadis, ha fet públic, a través de les seves xarxes socials, el resultat d’una actuació que realitzava aquest diumenge i que segurament no oblidaran.

Segons els agents policials ‘un conductor es dirigia cap a nosaltres de manera insegura, inestable i zigzaguejant’, quan van procedir a demanar-li que s’aturés per sotmetre’l a la prova d’alcoholèmia. L’individu septuplicava la taxa d’alcohol en aire respirat, passades les sis de la matinada, la qual cosa obligava els agents a procedir a la seva detenció.

Un resultat que sorprenia la Policia, com ells mateixos reconeixen. ‘Amb més de 60 anys de servei i mai havíem estat testimonis d’aquest resultat’, asseguren. A més, el conductor va afirmar que s’ho havia begut tot.

Tot i que l’home s’ho va prendre de broma, tindrà conseqüències penals després de donar 1,61 mg/L d’aire espirat i 1,67 mg/L d’aire espirat en les dues proves que li van realitzar. En superar el límit de 0,60 mg/L és considerat un delicte i, per tant, la pena que rebrà serà de tres a sis mesos de presó o treballs en beneficis de la comunitat entre 30 i 90 dies més la retirada del carnet entre un i quatre anys.